Het begin van Movie-Wheels…

 

Toen het beestje Covid een tweetal jaar geleden ons sociale leven volledig plat legde en we volop in lockdown zaten, kreeg ik de kriebel te pakken om te ondernemen. Het begon met het gemis om eens gezellig naar de cinema te gaan, de geur van popcorn, de leuke zitjes, het grote scherm... Toen het plots bij mij binnendrong... Als de mensen niet naar de cinema kunnen, laten we de cinema naar de mensen toebrengen. Na een anderhalf jaar klussen, is mijn project eindelijk klaar! Dat willen we dan ook heel graag delen met jullie.

 

Heb je een kinderfeestje? Movie-Wheels zorgt voor de versiering en entertainment, waar de kinderen uit hun dak zullen voor gaan. De kids zullen het fantastisch vinden om hun persoonlijke cinema te hebben waar PS4, VR-bril en Nintendo switch aanwezig zullen zijn.

 

Wil je een romantische tête-à-tête? Wij zorgen voor de sfeer en het comfort met de verstelbare led lichtjes dat kleuren naar jullie stemming en gelegenheid. 

 

Wil je gewoon een filmpje of serie zien ? Wij zorgen ervoor dat je favoriete film of serie aanwezig zal zijn ! De projector met HD en 3D zal voor een plezierig en leuk avontuur zorgen.

De films worden afgespeeld op een 84 inch scherm in combinatie met hoog kwalitatief geluid.

Uiteraard is er een popcorn machine aanwezig waar u zintuigen van zullen tintelen.